- השדרה 11, כפר הס (יש לתאם הגעה מראש)
- 0546543287
עולם שלם, פשוט ומהנה נפתח, כשפעולות שגורות מהמטבח הביתי, עוברות להיעשות בחוץ – על מטבח החוץ. הפעולות מקבלות משמעות חדשה ורחבה, ויוצרות השראה שימושית ואסתטית חסרת גבולות, פשוטה ומהנה:
כשאין תקרה מעל…הראש, הקירות המרחב הן הירוק הטבעי, גדר הגן או רחוק ופתוח. איכות של מרחב וחופש נוספת לכל פעולה יומיומית ושגורה.
בחרתי לתת מתכון קעק של נוף עאתמנה שמרענן שימוש במחלב (תבלין העשוי גלעיני דובדבן טחונים – על כך בפוסט נפרד). נפלא בטאבון, קמאדו או תנור בייתי. לחם שטוח ומתקתק המתאים למילוי, לטוסטים ולנישנוש..
400 ג' קמח
1/2 כפית מלח
1 כפית מחלב טחון
100 גרם סוכר
10 גרם שמרים יבשים
220 מ"ל מים פושרים
לציפוי:
2 כוסות שומשום
240 מ"ל מים
1 כף סילאן