- השדרה 11, כפר הס (יש לתאם הגעה מראש)
- 0546543287
מנה קלילה וסופר טעימה. לא תאמינו כמה קל להכין אותה.
חשוב מאוד לנקות היטב את הפלפלים מזרעים וממברנות חיבור על מנת שהם לא יהיו חריפים בצורה מוגזמת.
הכי טעים להכין אותם הטאבון או בקמאדו אבל גם תנור בייתי עובד
את הדג חותכים לקוביות קטנות ומערבבים את כל החומרים יחד.
טועמים ומתקנים תיבול.
ממלאים את הפלפלים החריפים ומסדרים בכלי שטוח.
מורחים שמן זית על הפלפלים הממולאים ומכניסים לטאבון לצלייה קצרה.
מגישים עם יוגורט כבשים או עיזים
5 פלפלים חריפים ירוקים מרוקנים מזרעים וממברנות חיבור
150 גרם פילה דג ללא עור (ברמונדי, מוסר ים, לוקוס, בר ים או כל דג לבן ושמנמן)
1 לימון כבוש
1 בצל שאלוט קצוץ
2 כפות נענע טרייה קצוצה
2 כפות כוסברה קצוצה
1 שן שום קצוץ
גרירה מ1 לימון
מלח, פלפל