סלט שרימפס ושעועית ירוקה דקה

תהליך ההכנה

חולטים את השעועית חליטה קצרה ומיד מעבירים למי קרח ומסננים.
צורבים את השרימפס באש גבוהה ומעבירים לשמן הזית המתובל עד צינון.
מכינים את הוינגרייט ומתבלים את השעועית.
מרכיבים את הסלט: רוקט, שעועית, שרימפס, קונפי שום, פילטים של תפוז, צ'ילי אדום ואפשר גם להוסיף צנונית פרוסה דק

רכיבים

1 כוס שמן זית מתובל
500 גרם שרימפס קלוף (טרי או קלוף-לא ג'מבו)
300 גרם שעועית ירוקה טרייה חתוכה לקטעים 3-4 ס"מ
1 צרור רוקט או חסה סלנובלה קרועה
6-8 שיני קונפי שום רכות וזהובות
1 צ'ילי אדום פרוס לטבעות
פילטים של 1 תפוז רגיל או דם
לוינגרט:
3\1 כוס מיץ לימון טרי
מלח, פלפל שחור
חלק מהשמן זית המתובל