אבקת זהב הדרים

פרוסות פרי הדר יבש, "אבקת זהב" מבושמת לתיבול עוגות, קינוחים ובשרים.

חום מומלץ:50-120 מעלות

תהליך ההכנה

מניחים את פרוסות הפרי בשכבה אחת על המגש

מניחים על רשת הקמאדו גריל/רצפת טאבון החמים.

סוגרים את פתח ההכנסה ובודקים פעם אחת לאחר כ 30 דקות-להבין את החום, ולהבטיח שתהליך הייבוש קורה לאיטו-משמר צבע ולא נחרך.

כשפרוסות הפרי קשות ויבשות-לצנן.

לשמור פרוסות או שברי פרוסות בקופסא אטומה או לטחון בפוד עד לקבלת "אבקת זהב".

שימושים: תוספת לעוגות פרי בחושות, ליוגורט, תיבול ארומטי לקדרות בשר, תיבול לעוגיות.

רכיבים

כל כמות של פרי הדר בשל, שטוף ופרוס עם הקליפה לפרוסות בעובי 0.5 ס"מ.

מגש מתכת דק המתאים לגודל שטח הצלייה/אפייה של המתקן שלכם.